Hem » Butik för Barn & Baby » Bilstolar » Babyskydd » Babyskydd » UPPAbaby MESA i-Size Babyskydd, Gregory Blue

UPPAbaby MESA i-Size Babyskydd, Gregory Blue

3299,00 kr

MESA i-Size är ett babyskydd från UPPAbaby som är enkelt och smidigt att montera. Köp till den smidiga basen eller montera enkelt med bilbältet. Basen är utrustad med ett SMARTSecure-system, en färgindikator som guidar dig rätt för att minimera risken för felmontering.

Sitsen är extra ombonad med en separat spädbarnsinsats och ett bekvämt huvudstöd samt ett trepunktsbälte som växer i takt med ditt barn och erbjuder skön passform och ökad säkerhet. Babyskyddet har också en integrerad sufflett och ett ventilationssystem som håller ditt barn sval under hela resan!

Kombinera babyskyddet med barnvagnarna VISTA, CRUZ eller MINU för att få det ultimata transportsystemet. Klicka fast babyskyddet på chassit (MINU kräver adaptrar, köps separat).

– Passar för barn mellan 40–78 cm
– Sidokrocksskydd som absorberar krockkraften
– Justerbart huvudstöd
– Robust spädbarnsinsats
– Sufflett med UPF-solskydd
– 7 års garanti vid registrering av produkten inom 3 månader. Registrera här!

Vi på Jollyroom vet hur viktigt det är att välja en bilbarnstol som passar just ditt barns behov och att det ibland kan bli mycket att tänka på med olika modeller, märken och funktioner. För att underlätta detta viktiga val hänvisar vi gärna till vår guide om bilbarnstolar:

Jollyrooms Bilbarnstolsguide .

Märke

UPPAbaby

Färg

Blå